El 29 d’abril, estem convocats a l’Assemblea General Ordinària de l’ANC que se celebrarà a Granollers

 

El pròxim 29 d’abril, Granollers acollirà la cinquena assemblea general ordinària de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) que ha de ratificar el Full de ruta de l’entitat.

Hi podran participar tots els socis de l’ANC com a membres de ple dret de l’Assemblea abans de l’1 d’abril i que estiguin al corrent de pagament. Per consultar el cens i fer la preinscripció podeu fer-ho aquí

L‘ANC vol garantir la celebració del referèndum, fins i tot en el cas d’inhabilitacions o intervenció de la Generalitat per part de l’Estat, per la qual cosa l’Assemblea General Ordinària aprovarà el Full de ruta definitiu.

referendum

Cóm ha de ser el referèndum segons l’ANC

1. La pregunta ha de poder ser contestada amb un «Sí» o un «No», sense ambigüitats. La proposta seria: “Voleu que Catalunya esdevingui un Estat independent?”

2. L’opció guanyadora ha de ser la que obtingui major nombre de vots, el «Sí» o el «No».

3. Tal com recomana el “Codi de bones pràctiques sobre referèndums”, adoptat pel Consell d’Europa, no s’ha de fixar un mínim de participació ni d’aprovació.

Què pot passar en els propers sis mesos

La proposta del Secretariat Nacional dibuixa tres escenaris possibles a mig termini:

Escenari 1: Aprovació de la Llei de transitorietat jurídica i convocatòria del referèndum.

Escenari 2: Ingerència a les institucions de govern catalanes per part del govern espanyol, prèviament a l’aprovació de la Llei de transitorietat jurídica i a la convocatòria del Referèndum.

Escenari 3: Ingerència a les institucions de govern catalanes per part del govern espanyol, després de l’aprovació de la Llei de transitorietat jurídica.

Les properes setmanes, el poble de Catalunya es juga un paper fonamental de la seva història. La pròxima cita, el 29 d’abril a Granollers. L’any passat, a Manresa, la quarta assemblea va aplegar unes 4.000 persones i s’espera que es repeteixi el nombre d’assistents en aquesta convocatòria. Granollers  necessita l’ajut de voluntaris per dur a terme tota mena de tasques: control d’entrada, punts d’informació, acompanyament… Si creus que ho pots fer,  posa’t en contacte mitjançant el correu volago2017@assemblea.cat

Podeu consultar aquí el document íntegre del Full de ruta que s’ha d’aprovar a l’AGO del pròxim 29 d’abril.

Endavant, República!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en AGO, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.