Xerrada: El sistema educatiu a la nova república. Influència de la normativa espanyola en el sistema educatiu català.

El dimecres 26 d’abril, a 2/4 de 8 del vespre a l’auditori de Cal Balsach (ctra. de Prats de Lluçanès, 16) xerrarem amb en Blai Gasol sobre el sistema educatiu actual que es troba sota la influència de la normativa espanyola i com pot ser el sistema educatiu català en un nou estat.
Blai Gasol i Roda, coneixedor del sistema educatiu per haver estat inspector d’ensenyament i ex director general d’ordenació i innovació educativa del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Membre de la Comissió sectorial d’Educació d’ERC a Sabadell
Ha publicat articles d’opinió a Nació Sabadell i iSabadell així com diferents documents d’actualitat al web d’ERC
Aquesta entrada s'ha publicat en General, Xerrada i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.