Arriba el Sant Jordi més valent

 

 

 

 

 

 

 

 

Enguany Sant Jordi arriba enfortit, valent, armat de bons arguments per rescatar el nostre país. Compta amb el suport d’un gran poble disposat a lluitar, a no deixar-se vèncer, eixerit, que camina ferm i acompanyat al pas de representants d’altres pobles. S’enfronta a un drac, afeblit, malferit però protagonista de males arts, intolerant, tancat i prepotent.

Gaudim de la diada, sortim al carrer, celebrem una festa diversa, acollidora, transversal i nostrada, la festa de la cultura, la llengua, l’amor,…

Enguany us esperarem amb una parada farcida d’articles de marxandatge, una selecció de llibres, les tradicionals roses, i… un taller de xapes on petits i grans podeu escollir el vostre disseny. Ens trobareu al passeig de la plaça Major, a la parada nº 18 (davant del Banc Santander)

 

Aquest any també tindreu la possibilitat de comprar la samarreta que simbolitza el suport als encausats pel 9n. Volem fer palesa la nostra solidaritat i suport, alhora que rebutjar la judicialització de la política. Un tribut a la consulta del 9n que va marcar la trajectòria del procés. Un emblema que ha estat protagonista de les darreres mobilitzacions i molt present a la xarxa, “made in Sabadell”.

Vau votar pel 9n? Animeu-vos a quedar-vos-la!

També us fem saber que farem recollida de signatures per adherir-vos al Pacte pel Referèndum, si encara no ho heu fet. Si ho voleu fer digitalment, aquí teniu                                                                                                 l’enllaç.

Estarem encantats de rebre la vostra visita. Fem República! Aixequem un nou estat! Aturem als dracs que ens vulguin prendre la sobirania i la llibertat!

Aquesta entrada s'ha publicat en General, Parades de carrer, Recull signatures i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.