8 de maig, defensem Carme Forcadell i els membres de la Mesa del Parlament.

Dilluns 8 de maig, divendres 12 de maig i dilluns 12 de juny, a 2/4 de 9 del matí, tenim un compromís amb els nostres representants: Carme Forcadell, Lluís Corominas, Anna Simó, Joan Josep Nuet i Ramona Barrufet que han estat cridats a declarar davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, a Barcelona,

L’ANC, amb la Declaració de Granollers, s’ha compromès a defensar la democràcia. Els nostres representants, disposats a complir el mandat democràtic de les urnes, tenen el nostre suport incondicional.

 

Sortirem al carrer per fer saber a l’Estat espanyol que fem costat als nostres diputats i, per dir fort i clar que donem tot el suport als membres de la Mesa del Parlament que són fidels al poble i que mantenen el compromís adquirit amb nosaltres.
Si voleu, el dia 8 de maig, us hi podem dur amb autocar. Reserveu seient aquí.
Sortirem a les 7 del matí de la plaça Marcet i tornarem a l’1 del migdia.

 

 

Us proposem d’anar-hi amb la samarreta del M’autoinculpo que tenim a la vostra disposició al local de SBDxI (c Illa, 1-3) i que vam lliurar als nostres representants imputats com a mostra de suport de la nostra Assemblea Territorial.

El 8 i 12 de maig i el 12 juny ens trobarem al passeig de Lluís Companys a 2/4 de 9 i manifestarem que ens autoinculpem d’haver votat també el 9N.

No camineu sols!
Hi serem a les verdes i a les madures!

Aquesta entrada ha esta publicada en Concentració, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.