Vídeos i fotos acte: De la consulta del 2010 al referèndum vinculant del 2017. Set anys de camí

El divendres 2 de juny, uns dies després de celebrar els set anys de la consulta del 30M a Sabadell i un dia abans del sisè aniversari de Sabadell per la independència, vam voler fer un acte amb una exposició prèvia on us vàrem mostrar els principals actes i esdeveniments compartits durant aquest recorregut.

A continuació, parlaments dels representants de la Plataforma per l’Autodeterminació a Sabadell (PAS) i organitzadors de la consulta del 30M, i els coordinadors de Sabadell per la independència-ANC. Recital de poesia a càrrec d’Òscar Intente i cantada popular amb els amics d’El Poble que canta. Us en deixem la galeria fotogràfica i el vídeo dels parlaments.

Galeria fotogràfica

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Parlaments representants de la PAS  i coordinadors de Sabadell per la independència – ANC

Tenim el goig de compartir amb tots vosaltres el vídeo que vam estrenar en aquest acte. Un vídeo que recull la força i la història d’aquests Set anys de camí, la fermesa i el convenciment amb què vam votar i votarem. Portem set anys caminant, compartint grans experiències, il·lusió i anhels. De la PAS a Sabadell per la independència-ANC. I avui, respirant aires de llibertat. Gaudiu-lo!

Ja tenim data, el referèndum d’autodeterminació a setze setmanes vista. Vam votar i votarem! Comptem amb tots vosaltres per guanyar el Sí!

Agraïm al Lluís Brunet la cessió d’imatges per a l’exposició fotogràfica.

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, General, Homenatge, Parades de carrer, Recull fotogràfic, Referèndum, Referèndum Independència, Vídeos i etiquetada amb , , , , , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.