Dimecres, 5 de juliol. Sessió informativa sobre el referèndum a càrrec de la Comissió d’incidència Política de l’ANC

Dimecres 5 de juliol el convidem a la sessió informativa sobre el referèndum.

L’exposició anirà a càrrec de la Comissió d’incidència Política de l’ANC i tindrà lloc a 2/4 de 8 del vespre al Casal Pere Quart. 

Hem arribat a la darrera etapa del llarg camí que vam iniciar fa cinc anys. Als propers mesos ens caldrà tenir les coses molt clares, no deixar-nos arrossegar pel soroll mediàtic, ni per les amenaces i pressions que augmentaran dia rere dia, i, a la vegada, fer pinya entorn l’objectiu que ens hem fixat en el full de ruta aprovat a l’assembla general del proppassat 29 d’abril.

Ens caldrà també tenir molt clar el relat i els arguments que haurem de fer servir durant aquests mesos. Què és un referèndum? Quines qüestions cal tenir clares de cara la seva celebració Quines actituds ens ajudaran a assolir l’objectiu? Com enfocar els propers mesos?

Per poder-vos-ho transmetre i parlar-ne entre tots, des d’Incidència Política, estem fent sessions informatives per tot el territori adreçades a tots els membres i simpatitzants de l’assemblea. El proper dimecres 5 de juliol en farem una altra a Sabadell (és la mateixa que ja es va fer a Terrassa el mes de març i per tant els que ja hi vàreu assitir aquell dia no cal que hi torneu.)

És important que hi assistiu.

 

Comissió d’Incidència Política al Territori (CIP)

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, Campanya pel Sí, General, Referèndum, Xerrada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.