11s2017, La Diada del Sí

Aquest Onze de Setembre encarem la mobilització més transcendent de la història del país: la Diada del Sí. Omplirem el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona per fer un immens signe Més, símbol de totes les oportunitats del nou estat en forma de república que ens espera a les paperetes del referèndum. Entre tots, convertirem la Diada del Sí en el tsunami d’il·lusió que ens portarà des del compromís amb la democràcia a la majoria per la independència l’1 d’octubre.

Què, quan, on i com?

La Diada d’enguany tindrà el seu epicentre a la cruïlla entre el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona, però s’estendrà fins al carrer de Casanova per l’oest, els Jardinets de Gràcia pel nord, el passeig de Sant Joan per l’est i la plaça de Catalunya pel sud. Els quatre braços es divideixen en 48 trams i cada tram correspon a una comarca.

Els ciutadans de Sabadell anirem a omplir el tram 110 sempre que hi hagi prou lloc per a tothom. Aquí teniu la ubicació:

Com sempre, convocarem tothom a les 16 h al seu tram. Entre les 16 h i les 17 h, la música, la cultura popular i els castells faran ambient i entreteniment. Esperem que la gent porti la samarreta que els ha portat fins aquí, a voler votar en aquest referèndum. Pot ser la samarreta de diades anteriors, d’entitats, o de qualsevol causa o idea que motivi cadascú.

A les 17 h es començaran a desplegar quatre macropancartes als extrems dels eixos (Casanova, Jardinets, passeig de Sant Joan, ronda de Sant Pere). A la plaça de Catalunya es desplegaran diverses pancartes més petites de forma simultània.

A les 17.14, les pancartes començaran a avançar cap al punt central per damunt dels assistents. Al pas de les pancartes, els assistents es posaran la samarreta de la Diada del Sí, provocant un joc de colors. El groc fluorescent de la samarreta del 2017 serà l’estela que acompanyarà les pancartes fins al punt de confluència.

Un cop hagin arribat les pancartes al centre, es veurà un enorme positiu fluorescent des del cel. Quan s’hagi acabat l’acció, es donarà pas als parlaments polítics de les entitats organitzadores i col·laboradores de la Diada.

Per què?

Les samarretes d’anys anteriors: els milions de persones que conformaran una majoria l’1 d‘octubre votaran per milers de raons diferents. Volem donar visibilitat a totes aquestes raons, perquè la independència no és la finalitat, és l’instrument per fer un país millor.

La samarreta de la Diada d’enguany: el groc fluorescent és un homenatge a les armilles dels voluntaris que fan possibles les Diades i totes les mobilitzacions, però també a tothom que dedica part del seu temps a una causa justa.

La confluència: milions de causes equivalen a milions de vots que ens duran a un nou Estat en forma de república. Només amb una participació massiva a aquesta Diada i al referèndum, donarem la dimensió efectiva i definitiva a l’1 d’octubre. El + que formen els carrers de l’Eixample de Barcelona simbolitza un enorme “positiu” d’un país que va a més, que no s’atura i que es prepara per donar el salt definitiu a la Història en majúscula.

Com m’hi apunto?

Les inscripcions ja estan obertes al web: si.assemblea.cat.

També ho pots fer per telèfon: 93 655 95 57 de 10 a 2 de la tarda i de 4 a 8 del vespre (de dilluns a divendres)

A Sabadell ens toca el tram 110.

La inscripció és imprescindible per garantir l’èxit de la mobilització i assegurar que cap punt quedi buit. Aquesta Diada, guanyem el Sí!

Com hi anirem des de Sabadell?

Enguany oferim dues maneres d’anar-hi. Podrem escollir entre anar-hi amb tren o amb autocar. El tram 110 és a prop de l’estació de Provença, a tres cantonades.

Els autocars sortiran a la una del migdia de l’Eix Macià, al costat del llac del Parc Catalunya, a la zona blava. Ja podeu reservar les vostres places en aquest enllaç

Ja podeu passar a recollir els bitllets senzills d’anada i tornada de tren de FGC  per anar a la Diada (no son combinables amb altres transports).

Gaudiu d’un preu especial evitant de fer cues a la màquina expenedora, facilitant-vos el transport i contribuint a preservar el medi ambient.

A a partir de les 12 del migdia hi haurà una freqüència de quatre trens per hora, i a partir de la 1 del migdia s’incrementa a 5 trens cada hora.

On puc comprar la samarreta de la Diada del Sí?

Aquí tens tota la informació. A l’agost tindrem obert cada dia menys els diumenges i festius, i el dilluns 14 d’agost.

Vídeo – Presentació de la Diada del Sí.

Aquest és el vídeo resum de la presentació de la Diada d’enguany que es va celebrar al terrat de la Fundació Tàpies dijous passat 20 de juliol.

Si voleu veure la presentació sencera, hi podeu accedir per aquest enllaç a partir del minut 24.55

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en 11S, Campanya pel Sí, Concentració, General, mobilització, Vídeos i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.