El divendres 1 de setembre, Caminem pel SÍ, a 1 mes just pel referèndum!

Caminem pel SÍ

Quan només falta un mes just per al referèndum tornarem a demostrar als sabadellencs el nostre convenciment que només amb el SÍ tenim futur com a país.

Divendres 1 de setembre, ens trobarem a 2/4 de 8 del vespre a la plaça del Treball, de Sabadell i anirem fins a la plaça de Sant Roc a fer presència a la plaça durant el pregó de Festa Major

El recorregut és curt, no arriba a 1/2 hora. Anirem de la plaça del Treball, del barri de Gràcia, cap a la carretera de Barcelona, pel carrer Manso. Seguirem per la carretera fins al carrer de Sant Cugat, la plaça del Dr Flèming, el carrer de Torras i Bages, la plaça de Sant Jaume, la plaça del Mercat, el carrer de l’Escola Industrial i la plaça del Pi-pi. A la plaça del Pi-pi, hi farem aturada per llegir el manifest i després, ben puntual per poder-hi tenir lloc, farem cap a la plaça de Sant Roc a sentir el pregó de Festa Major i ser visibles a la plaça.

Al punt de sortida us lliurarem el domàs del SÍ, si no l’heu pogut dur (en tenim al local). També us donarem uns fulls explicatius per repartir. Un dels fulls és de l’acte que tenim previst per al dia 10 de setembre i l’altre explica els motius pels quals votarem que SÍ.

Si voleu venir, feu-nos-ho saber al correu voluntaris@sbdxi.cat per poder saber els domassos que faran falta.

Veniu-hi!

Aquest mes ens toca ser-hi tots i ser-ne molts!
Junts som forts.

Aquesta entrada ha esta publicada en 11S, Campanya pel Sí, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.