Fem una crida a participar a la manifestació convocada per la Generalitat i l’Ajuntament de Barcelona aquest dissabte, 26 d’agost, a les 6 de la tarda,  sota el lema ‘No tinc por’, en contra el terrorisme

La concentració començarà als Jardinets de Gràcia, baixarà pel passeig de Gràcia i arribarà fins a la plaça de Catalunya.
Amb la marxa:

  • Condemnarem els atemptats terroristes del dijous 17 d’agost.
  • Mostrarem la solidaritat i el condol a totes les víctimes dels atacs.
  • Demostrarem que la societat catalana està fermament compromesa amb la defensa de la convivència, la pluralitat  i la democràcia i que cap acte de terror torçarà aquest compromís amb la pau i la llibertat.
  • Si hi aneu anar amb banderes (amb un llaç negre), amb cartells o pancartes amb missatges positius a favor de la pau i de la llibertat o amb el lema “No tinc por”) i, si podem amb samarretes de color blau, el color de la pau (vegeu el comunicat de l’ANC)

Vegeu també les recomanacions de serveis de la manifestació ciutadana al portal de la Generalitat, aquí

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Manifestació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.