Diumenge 10 de setembre. Marxa per la República.

Enguany la volem fer grossa! A menys de vint dies pel referèndum, farem la Marxa per la República que passarà per bona part de la ciutat amb tres columnes que sortiran des de diferents punts.

La sortida serà a 3/4 de 8 del vespre i les columnes començaran a:

El recorregut de les tres columnes acabarà al Racó del Campanar cap a 3/4 de 9 del vespre. Allà hi obrirem el meló de la República, fresc i dolç per recuperar-nos de la caminada, posarem els desitjos per la República a l’urna gegant, cantarem una mica i gaudirem de l’actuació musical dels amics d’Ideamúsica.

Passarem una bona estona plegats abans de la gran Diada del Sí de l’endemà.

Us demanem que vingueu vestits amb la samarreta de la Diada que us faci més gràcia (també pot ser la d’aquest any) i el domàs del SÍ, si el teniu. Passegem per Sabadell tot donant força al SÍ i mostrem els nostres desitjos per la República.

Què? Veniu i marxem? Aquest any SÍ, ho farem i ho farem bé. El dia 10 comptem amb tu!

Aquesta entrada s'ha publicat en 10s2017, Acte, Caminada popular, Campanya pel Sí, Concentració, Concert, General, Manifestació, Referèndum, Referèndum Independència i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.