El dissabte 16 de setembre, fem la Cercavila pel Referèndum a Sabadell!

Col·laborem amb els nostres companys

El dissabte 16 de setembre, fem la Cercavila pel Referèndum a Sabadell!

Amb la voluntat de garantir que el referèndum de l’1 d’octubre sigui conegut per tota la ciutadania, i que aquesta pugui exercir el seu dret a votar lliurement, el col·lectiu ciutadà Tant Sí com No organitza una Cercavila pel Referèndum el dissabte, 16 de setembre, a les 5 de tarda, a partir de quatre itineraris que s’iniciaran a quatre punts de la nostra ciutat, per mostrar que el referèndum arriba a tots els racons de Sabadell.  Aquestes quatre cercaviles simultànies confluiran a les 6 de la tarda a la pl. de l’Argub al Parc Catalunya, on llegirem un manifest de suport al referèndum. Els quatre punts de trobada i els respectius 2n punts de trobada (per aquelles persones que no vulguin fer tot el recorregut) són:

Zona nord:

1r punt de trobada: plaça del Pi

2n punt de trobada : pl. de la Concòrdia

Zona sud:

1r punt de trobada: plaça del Mestre Planas

2n punt de trobada: pl. Clavé

Zona est:

1r punt de trobada: Fira Sabadell

2n punt de trobada: pl. Marcet

Zona oest:

1r punt de trobada: plaça de Josep Masllovet

2n punt de trobada: via Alexandra/c. de Sant Isidor

Us podeu baixar el cartell i el full informatiu on trobareu tota la informació.

El col·lectiu ciutadà sabadellenc Tant Sí com No sorgeix  de les trobades del Pacte Local pel Referèndum de Sabadell que, al seu torn, és hereu del Pacte local pel dret a decidir de Sabadell, amb la voluntat de garantir que el referèndum de l’1 d’octubre sigui una realitat. Podeu seguir la seva activitat a Twitter.

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Manifestació. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.