ANC, ÒC i Súmate de Sabadell encetem junts la campanya pel Referèndum

 

 

 

 

 

Avui, SBDxI-ANC, Òmnium Cultural i Súmate encetem conjuntament la campanya pel SÍ al referèndum.

Aquesta “És la campanya més important que s’ha fet en aquest país en els últims anys. La volem coordinada. Sabem que el sí té moltes veus, molts colors i molts accents, i volem que hi siguin presents amb tota la intensitat fins a l’1 d’octubre. El SÍ serà més fort en la mesura que sigui plural”, ja va indicar el president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez.

Ens hi posem avui convençuts de tos els arguments que ens omplen de raó i amb la seguretat que el SÍ a la independència és la única resposta per assegurar un nou país democràtic, pròsper i just per a tothom.

A les 12 de la nit, serem al primer pirulí de l capdamunt de la Rambla.

Us hi esperem!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Referèndum. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.