18 setembre, xerrada: NOVA CIUTADANIA I NOU PAÍS: Per una república catalana inclusiva i plural.

 

 

 

 

 

 

 

 

El dilluns dia 18 de setembre a 2/4 de 8 del vespre, us animem a participar a la xerrada: «Nova ciutadania i nou país. Per una república catalana inclusiva i plural» que se celebrarà a l’auditori del centre cívic de Sant Oleguer (c. Sol i Padrís, 93)

Ponents:

Mario Soria Aguilar, arquitecte i coordinador de la sectorial d’immigració de l’ANC. Argentina: Enquadrament de la gestió migratòria. La migració llatinoamericana.

Mouad Essemmaa, dissenyador i arquitecte membre de la sectorial d’immigració de l’ANC. Magreb: La migració en el Magreb.

Omar Diatta – Oudiodal, educador. Fundador de la Internacional Casamancesa per la llibertat ICL: Agent comunitari de salut. La migració subsahariana, el cas del Senegal.

Samar Taha Farah, sociòloga i doctora en dret i relacions internacionals. Síria: Síria i els refugiats.

Gabriel Fernàndez, regidor d’Acció Social de l’Ajuntament de Sabadell. Uruguai: Tancament.

El nou país el farem entre tots els que hi vivim i compartim. Per una república inclusiva, acollidora i plural, vine, coneix i xerrem de les diferents realitats dels nostres conciutadans.

Hola República, hola món!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, General, Xerrada i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.