Diumenge 24, Marató per la democràcia

Aquest diumenge, 24 de setembre, Òmnium Sabadell i Sabadell per la independència-ANC, serem a partir de les 11.00 del matí a la pl. del Dr. Robert per celebrar la Marató per la democràcia. Hi haurà tallers perquè cadascú es faci el seu propi material de campanya per defensar el referèndum de l’1 d’octubre. Tindrem material ja fet (cartells, xapes, domassos,…) per aquelles persones que se’n vulguin emportar i penjar pels carrers i places de Sabadell i també material per pintar i retallar per la canalla.

Us animem a acompanyar-nos i a fer-ne difusió!

Comptarem amb la participació d’altres entitats i grups: els nostres bons amics de Corrandes són Corrandes vindran a fer cançó improvisada, també comptarem amb els Castellers de Sabadell i els Diables de Sabadell.

I si sou d’altres entitats de la ciutat, us animem a sumar-vos a aquesta Marató per la democràcia!

Podeu trobar propostes d’activitats i material de campanya en aquest enllaç, i podeu afegir la vostra activitat en suport a la democràcia mitjançant aquest enllaç.

#MaratóDemocràcia

Hi esteu tots convidats!

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Concentració, Referèndum i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.