Coneix els teus Drets

En front dels embats de l’Estat, compartim i fem difusió de les recomanacions i protocol d’actuació de Drets, associació de professionals del món del dret que neix per defensar la societat catalana dels atacs sistemàtics que pateix en forma d’odi i insults.

De vegades l’Estat, les seves autoritats o els seus agents transgredeixen les lleis per assolir objectius polítics. La llei, no obstant, protegeix els ciutadans davant dels abusos del poder i és una eina útil per reclamar el respecte dels drets fonamentals. Les lleis s’han de conèixer per saber actuar en situacions en què ens podem trobar involucrats en una investigació.

Coneix els teus propis drets:

Descarregueu el protocol per conèixer els propis drets.

I continuem amb calma, amatents però tranquils. No feu cas dels rumors ni en feu difusió, seguiu les fonts oficials del govern i les entitats sobiranistes. Junts ho farem possible. Som un poble alegre, unit i combatiu. L’1 d’octubre votarem!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.