Dimarts 26, presentació i passi documental “Interès d’Estat, en ruta”

El dimarts dia 26, a les 8 del vespre a la plaça de la Creu Alta, David Fernández vicepresident del Centre Català de Negocis (CCN) ens presentarà el documental produït gràcies al suport econòmic d’una colla de mecenes: Interès d’Estat, en ruta.

El documental de denúncia, basat en el quart capítol del llibre Interès d’Estat, d’Albert Pont, president del CCN, forma part de la campanya pel Sí del CCN i destapa les vergonyes del funcionament de l’Estat espanyol.

L’autor del llibre Interès d’Estat, Albert Pont, i el comunicador, Pere Sánchez, emprenen un viatge per Espanya que els durà a conèixer els factors, els projectes i les persones clau que ens revelaran com funciona tot aquest entramat. Veurem nombroses infraestructures deficitàries i projectes innecessaris que haurem de rescatar amb diners públics. Albert Pont i Pere Sánchez es trobaran amb escriptors, economistes, periodistes, empresaris i enginyers que coneixen molt bé el funcionament de l’IBEX 35 i el seu control sobre l’Estat i sobre —pràcticament— tots els mitjans de comunicació espanyols.

Per què es construeixen autopistes que no van enlloc? Per què el corredor mediterrani passarà per Madrid? Qui mana en realitat a Espanya? Com funcionen els poders de l’Estat? Quin paper té Catalunya? I el País Valencià i les Illes? Un viatge per Barcelona, València, Ciudad Real, Toledo, Madrid i Valladolid, amb entrevistes a experts de diversos àmbits ha estat la manera de cercar respostes a totes aquestes preguntes que condicionen la nostra vida diària. Quines en seran les respostes?

No us en perdeu la presentació! Ens trobem a la plaça!

Si no podeu venir, podeu veure’l a través d’aquest enllaç.

Aquesta entrada s'ha publicat en Referèndum Independència, Vídeos i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.