Resum instruccions generals socis i de seguretat

1- Instruccions per organitzar les cues als col·legis electorals de l’1 d’octubre.

Diumenge, 1 d’octubre del 2017 estem convocats al referèndum d’autodeterminació de Catalunya.  Diumenge no estem convocats per fer una manifestació: estarem exercint la sobirania popular i estarem ajudant la Generalitat de Catalunya a fer el referèndum. Us demanem durant tota la jornada una actitud de màxima dignitat institucional.

Les imatges que projectarem han de ser de màxim respecte per la institució i pel procediment referendari.

Si no aconseguim entrar, ens quedarem a la porta fent cua. No organitzarem una votació alternativa. Exercirem una resistència pacifica, amb zero violència, i amb màxima audàcia.

És molt important no enfrontar-se directament als Mossos: aquesta és la imatge que vol l’Estat espanyol i l’hem d’evitar.

Les cues seran ordenades. La imatge que donem a la comunitat internacionalserà fonamental. Busquem l’efecte de cues gegants a les 9 del matí i durant tot el dia. La fotografia de milions de persones fent cua amb la papereta a la mà serà espectacular.

Ens hem de preparar per passar hores a la cua i, per tant, cal anar-hi equipat: (menjar, beguda, tamboret, potser paraigües…).

És important no portar símbols partidistes ni banderes de cap tipus.

2 Horari de la jornada del referèndum d’autodeterminació:

A les 7 del matí: Es repartiran paperetes a cada persona que vingui a la cua, només per enlairar-les davant les càmeres de fotos.

A 2/4 de 8: Les cues com més ben fetes millor. Es busca el màxim ressò possible. La jornada serà llarga. El món ens mirarà.

A partir de 2/4 de 9: Arribarà la comitiva oficial. Aquestes persones seran les màximes responsables de l’activitat electoral del centre de votació.

A partir de ¾ de 9: En cas que no hagin vingut els presidents de taula assignats, faran de president i vocals les tres primeres persones de la fila, tal com marca la llei i com es fa en tots els referèndums.

A partir de les 9: es començarà la votació.

En cas de no haver pogut entrar al col·legi electoral ens quedarem a la porta i mantindrem les cues com a forma de protesta tot el dia.

3- Instruccions de seguretat

Avui, com molts altres ciutadans tenim una responsabilitat important.

Hem de saber que no estem sols. Si hi ha qualsevol aldarull podeu telefonar:

Mossos d’Esquadra: 937 20 20 00

Policia Municipal: 937 45 32 61

De vegades l’Estat, les seves autoritats o els seus agents transgredeixen les lleis per assolir objectius polítics. La llei, no obstant, protegeix els ciutadans davant dels abusos del poder i és una eina útil per reclamar el respecte dels drets fonamentals. Les lleis s’han de conèixer per saber actuar en situacions en què ens podem trobar involucrats en una investigació.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I continuem amb calma, amatents però tranquils.

Que tinguem molt bon dia

Visca Catalunya lliure!

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.