Us esperem aquest dijous, 26 d’octubre, a la Roda de la Pau a Sabadell

26_10_2017 Roda de la Pau

Com segurament sabeu, l’any 2003, va sorgir a Sabadell la iniciativa de la Roda de la Pau: cada dijous, festius inclosos, de tres quarts de nou a les nou del vespre, la Roda de la Pau es troba a la plaça del Dr. Robert a Sabadell, per fer un quart d’hora de silenci. Al final es llegeix un text breu, a l’entorn de la pau o en contra de la guerra, que porta qualsevol ciutadà anònim. Aquestes lectures es recopilen en Lligalls que es poden aconseguir a la mateixa Roda.

L’anonimat de les persones participants i la simplicitat de funcionament han permès que la Roda sigui de tothom qui vulgui fer-la rodar i que hagi esdevingut una bona eina, tant per divulgar i coordinar campanyes en favor de la pau, com per denunicar tota mena de violència propera o llunyana.

Per tot això, els nostres bons amics de la Roda de la Pau ens conviden a participar-hi aquest dijous, 26 d’octubre de 2017, i manifestar el nostre suport als presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, empresonats injustament per defensar les nostres llibertats i els nostres drets.

Us hi esperem!

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.