30 de novembre, Josep Costa: Parlem dels presos. Què representa el 155? Què ens falta fer?

El dia 30 de novembre, Josep Costa a la xerrada Parlem dels presos. Què representa el 155? Què ens falta fer? ens parlarà des del punt de vista jurídic: com tenim la República, què significa l’aplicació de l’article 155, legalitat i il·legalitat en l’aplicació del 155, en quina situació poden sortir els presos, què pot passar amb el govern a l’exili, com es poden afrontar les eleccions amb èxit, etc.

Josep Costa és professor associat i investigador de l’àmbit de Teoria Política al Departament de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra. Actualment treballa com a lletrat en una administració pública, i està ultimant la seva tesi doctoral sobre la legitimitat del nacionalisme en estats plurinacionals. Llicenciat en Dret i DEA en Ciències Polítiques i Socials per la UPF. Ha estat Visiting Researcher al Centre for Comparative Studies in Race and Ethnicity de la Universitat de Stanford (EEUU) i al Forum for Philosophy and Public Policy de la Queen’s University (Canada). Ha participat en multitud de conferències, congressos i projectes d’investigació i és autor de diversos articles sobre els reptes que comporta la diversitat cultural i nacional a les democràcies liberals.

Us esperem el dijous dia 30 de novembre a dos quarts de vuit del vespre al segon pis del Casal Pere Quart (Rambla, 69).

Estrenarem un cicle de xerrades molt interessants. No te’n perdis ni la primera. Vine i participa-hi!

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Cicle xerrades, General, Xerrada i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.