Carta de benvinguda als nous socis que en sou des de l’estiu de 2017 encà. Ens agradaria coneixe’t. Vine a la reunió, dimarts 5 de desembre, si pots.

Benvolgut company, benvolguda amiga. 

Si fa poc que t’has fet soci/a, aquesta carta va per tu!

Primer de tot, et volem agrair que t’hagis fet soci o simpatitzat de l’Assemblea.

A Sabadell som més de 2300 socis i simpatitzants. Hem crescut a tot el país d’ençà el referèndum de l’1 d’octubre i, això vol dir que ni el 155 ni res ens aturarà per fer real el nostre objectiu: la república catalana. Et necessitem, ens necessitem tots per fer possible la República que ha estat declarada però no implementada.

Et volem donar la benvinguda, volem sentir la teva opinió i ens agradaria d’explicar-te l’organització interna que tenim per tal que, si vols, a més a més de tenir-ne coneixement, que puguis participar directament en alguna comissió de les que tenim en funcionament per col·laborar a guanyar les eleccions del 21 de desembre.

És per això que et convoquem a una reunió de benvinguda que farem aquest dimarts, 5 de desembre, a les 7 del vespre, al nostre local (c. Illa, 1-3).I, si no et representa una molèstia, fes-nos saber mitjançant el correu voluntaris@sbdxi.cat si vindràs o no a la reunió per poder-nos organitzar una mica millor

Fins dilluns. T’hi esperem!,

Francesc Baró, coordinador de Sabadell per la Independència – ANC

Neus  Alsina, responsable de la comissió dels voluntaris

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Reunió de socis i simpatitzants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.