Diumenge 17. Fem xocolatada per La Marató. Vine a sucar-hi melindros.

Per tercer any consecutiu Sabadell per la Independència – ANC participa a La Marató de TV3La investigació pot canviar la història. Malalties infeccioses.  Enguany, els beneficis de tota la recaptació, aniran destinats per a l’estudi de malalties infeccioses que són un problema important de salut pública  causants d’una de cada tres morts al món.

 

Aquest diumenge 17 de desembre elebrarem Fem xocolatada per La Marató. Vine a sucar-hi melindros. Hi serem tot fent una xocolatada, al Racó del Campanar, a partir de les 5 de la tarda fins les 8 del vespre.

 

Ens hi acompanyarà el grup de músics Tres de vuit que tocaran música de rock coneguda per tothom, des de 2/4 de 7 fins a les 9 de la nit.

Agraïm la col·laboració desinteressada de Bonpreu i de Vidal Papers.

Vine a fer una xocolata calentona!

Fem República, construïm el país que volem.

Hi esteu convidats

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.