Aquest dijous, reclamem la llibertat dels presos polítics

11_07_2017 Llibertat presos polítics COLOR A4_2

Aquest dijous dia 4 de gener, el vicepresident del govern legítim de la Generalitat de Catalunya declararà davant del jutge. A la tarda, tots som convocats davant l’ajuntament, a la plaça de Sant Roc, per tal d’exigir l’immediat alliberament dels nostres quatre presos polítics: l’Oriol Junqueras, el Joaquim Forn, el Jordi Sànchez i el Jordi Cuixart. Tots ells porten massa temps a les presons espanyoles només per mirar de fer efectiu el mandat popular sorgit de les urnes.

A les vuit de la tarda, quedem tots convocats a la plaça de Sant Roc. Convideu a amics i família a sumar-s’hi , a coneguts i conegudes que pogueu informar a través de xarxes o del whatsapp. Us necessitem a tots per tal de fer-los arribar el nostre escalf i la nostra solidaritat davant les peticions de llibertat. Exigim la llibertat dels presos i la tornada dels membres del nostre govern legítim a l’exili. Entre tots, defensem la República dels atacs continuus que està rebent. Els carrers seràn sempre nostres! No els deixem buits!

Concentració LLIBERTAT PRESOS POLITICS

Quan: Dijous, 4 gener

On: Plaça Sant Roc, Sabadell

Hora: 20.00

Organitza: SBDxI- ANC, CDR Sabadell i Òmnium Cultural Sabadell.

Veniu tots! Ara més que mai, fem sentir la nostra veu.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.