Convocatòria d’assemblea de socis i simpatitzants per a ajustar i adaptar el nou full de ruta de l’ANC.

Company, companya

Com ja deus saber el dia 25 de febrer, al Pavelló de la Mar Bella de Barcelona hi ha anunciada l’assemblea general ordinària (AGO) dels socis i sòcies de l’ANC.
A l’AGO s’hi debatrà i aprovarà el Full de Ruta de l’ANC que ha de possibilitar de construir la República tot actualitzant els objectius i definint les línies d’actuació estratègiques que considerem millors.

Per preparar l’AGO per tant, esteu convidats, dimecres 24 de gener, a 2/4 de 8 del vespre, al Centre Cívic de la Creu Alta Can Balsach (vegeu mapa). Hi debatrem la proposta del Full de Ruta (FR) que fou aprovada pel SN el 13 de gener, en sabrem els motius polítics que el justifiquen, i podrem valorar les estratègies que proposa i aportar-ne de noves.

L’ordre del dia serà el que segueix:
1.- Objectius estratègics i línies d’actuació, a càrrec d’Àngels Folch i Teresa Mira, secretàries nacionals de l’ANC.
2.- Discussió per part dels assistents dels objectius i de les línies d’actuació.

Des del dia 25 fins al dia 31 de gener hem obert el període, a la nostra assemblea territorial, per a fer les esmenes al Full de Ruta. Tots els socis i sòcies que considereu convenient de fer-ne, les haureu de fer arribar mitjançant el correu secretaria@sbdxi.cat . Al correu hi haurà de constar el vostre nom sencer, el telèfon de contacte, el NIF i l’esmena que voleu presentar.
En fer l’esmena, definiu si és una esmena d’addició, de substitució o bé de supressió, el contingut de l’esmena, la justificació i el paràgraf del FR on situeu l’esmena (numerat de color vermell al document del FR).

Novament, us convoquem el dia 7 de febrer, a 2/4 de 8 del vespre, al Centre Cívic de Cal Balsach per a aprovar, com a Assemblea Territorial de Sabadell, les esmenes que presentarem a la Mesa organitzadora de l’AGO.

Us tornem a lliurar la documentació de l’AGO.

  • Ponència del Full de Ruta 2018-2019 (de lectura imprescindible)
  • Cronograma AGO 2018
  • Reglament de l’AGO de 2018
  • Consulta del cens per a fer la preinscripció (del 3 al 18 de febrer)

L’Estat ha desfermat una gran ofensiva i ens ha posat a prova a tots. Si no deixem de ser aquells més de 2 milions de ciutadans que vam anar a votar l’1 d’octubre ens convertirem en guanyadors. Tenim la República a les mans.

Aquesta entrada ha esta publicada en Assemblea General Ordinària de la Mar Bella, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.