Presentació del llibre Operació urnes, de Laia Vicens i Xavi Tedó.

Presentació del llibre "Operació urnes" a Sabadell

La Llar del Llibre i Columna Edicions ens conviden a la presentació del llibre Operació urnes, de Laia Vicens i Xavi Tedó. L’acte tindrà lloc el dilluns, 12 de febrer de 2018, a dos quarts de vuit del vespre, a la mateixa llibreria, i la presentació anirà a càrrec de Xavi Pareja.

El llibre
Operació Urnes, és la crònica periodística de l’operatiu clandestí que va permetre que l’1 d’octubre del 2017 a Catalunya hi hagués urnes als col·legis electorals i es pogués celebrar el referèndum d’autodeterminació. Així, a partir del testimoni dels cervells de l’operació i dels seus principals protagonistes, molts d’ells amb pseudònim, descobrirem una història increïble que supera qualsevol relat de ficció. A partir de milers de voluntaris es va crear una xarxa popular, organitzada de forma secreta i piramidal, que va fer possible que el tresor més preuat arribés al seu destí. Un relat que sens dubte restarà per sempre a la memòria col·lectiva de moltes generacions.

Els autors
Xavi Tedó (Barcelona, 1977) és periodista i actualment treballa a la secció de Política del diari Ara, després de passar per altres mitjans com l’Avui o Nació Digital.
Laia Vicens (Igualada, 1991) és graduada en Periodisme per la Universitat Pompeu Fabra. Des de l’any 2014 forma part de la redacció del diari Ara, on ha treballat a les seccions de Política i de Societat.

Acte organitzat per: La Llar del Llibre – Columna Edicions

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Presentació de llibre. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.