L’11 de març, tothom al carrer, REPÚBLICA ARA!

L’Assemblea Nacional Catalana convoquem la ciutadania el diumenge 11 de març, a les 17.00 h, a una manifestació multitudinària per exigir que el nou Govern obeeixi el mandat de l’1 d’octubre i posi en marxa la Llei de transitorietat i les institucions de la República. Mantenim la mateixa posició des del 31 d’octubre: cal restituir el Govern legítim i fer valdre la Declaració d’independència. Per això l’ANC considera que la renúncia de Carles Puigdemont a la investidura no era el que milers de catalans esperaven, i també deplora l’espectacle de les últimes setmanes entre els partits. Malgrat tot, l’ANC es mantindrà sempre fidel a tota acció política que faci avançar la República.

La manifestació de l’11 de març començarà al passeig de Colom a les 17.00 h i acabarà davant el Parc de la Ciutadella amb un acte polític on s’exigirà als representants polítics que compleixin allò que van prometre a les eleccions del 21 de desembre: recuperar el Govern legítim i desplegar la República.

Si ho vols, pots reservar plaça pels autocars i desplaçar-t’hi còmodament. Reserva-la avui mateix aquí.

Sortirem de la plaça Marcet (carrer de Vilarrúbies) a 2/4 de 4 i tornarem de Barcelona cap a les 7  de la tarda aproximadament.

Tornem a prendre el carrer.

Exigim el mandat democràtic de les urnes! Som i serem!

#oRepúblicaoRepública

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, eleccions 21D 2017, Manifestació, mobilització i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.