14 de març: Presentació dels candidats al Secretariat Nacional i al Secretariat Local

Dimecres dia 14 de març a 2/4 de 8 del vespre, es farà una ronda de presentacions d’alguns dels candidats al Secretariat Nacional i els del Secretariat Local de Sabadell, a l’auditori del Centre Cívic de Cal Balsach.

Aquest any, tant el Secretariat Nacional com el Secretariat Local, gairebé renovarà tots els seus càrrecs. Per aquest motiu us recomanem l’assistència a les presentacions doncs us ajudarà a triar amb més criteri.

Recordem que les eleccions es celebraran el dissabte, 17 de març,  de les 10 del matí a les 2 del migdia, al nostre local del c. Illa 1-3.

Per als qui us calgui fer el vot anticipat, ho podreu fer el dijous dia 15 d’11 a 1 del migdia, o bé el divendres 16 de 6 a 8 del vespre, al nostre local també. Com us vam indicar, si voleu exercir el vot anticipat heu de fer-ho saber a la Junta electoral: juntaelectoral@sbdxi.cat entre els dies 9 i 12 de març. Haureu de donar el nom complet i el DNI.

Us encoratgem a participar-hi. La República la farem entre tots i des de l’Assemblea hi tenim molt a dir.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Eleccions SN i SL, Presentació candidatures. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.