Eleccions al SN i al SL 2018: candidatures provisionals al Secretariat Nacional i al Secretariat local de SBDxI

ELECCIONS AL SECRETARIAT NACIONAL I LOCCAL de SBDxI-ANC, 2015A l’Assemblea General Ordinària de Barcelona del dia 25 de febrer es van convocar les eleccions per a la renovació dels càrrecs del Secretariat Nacional de l’ANC per al 17 de març del 2018.  Amb el mateix calendari també van quedar obertes les eleccions per a la renovació dels càrrecs del Secretariat Local de Sabadell.

Pel que fa a la renovació dels càrrecs del Secretariat Nacional, podeu trobar tota la informació sobre les candidatures admeses provisionalment en aquest enllaç.

Respecte a la renovació dels càrrecs del Secretariat Local de Sabadell, reunida la Junta Electoral de SBDxI un cop acabat el període d’acceptació de candidatures i vistes les candidatures rebudes, ens passen el llistat de candidats validats.

Neus Alsina i Obiols per Coordinadora (CV Alsina)

Joan Ramon Tarré Carbonell per Secretari (CV Tarré)

Antoni Torra Soler per a Tresorer (CV Torra)

Queda obert el període de proclamació provisional de candidatures que es tancarà demà dilluns dia 12 de març a darrera hora. Si algú coneix cap motiu per a la no concurrència d’aquests candidats pels càrrecs esmentats caldrà presentar les al·legacions oportunes de forma clara i concisa enviant-les a l’adreça electrònica: juntaelectoral@sbdxi.cat

A l’endemà es publicaran les candidatures admeses definitivament.

Us recordem que les votacions per a la renovació de càrrecs per al Secretariat Nacional i per al Secretariat Local es faran el dissabte 17 de març,  de les 10 del matí a les 2 del migdia, al nostre local (carrer Illa, 1-3).

El moment històric del procés nacional que estem vivint fa que sigui molt important la participació de tots els associats.

Participeu i voteu: trieu els vostres representats!! Enfortiu l’ANC !

Aquesta entrada ha esta publicada en Eleccions Secretariat Nacional, Eleccions SL, Eleccions SN i SL, Presentació candidatures. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.