L’ANC, ÒC i moltes altres entitats cíviques i sindicals han convocat una manifestació a Barcelona pel pròxim 17 de març a Barcelona en defensa del model d’escola catalana, dels mestres pels atacs del 155 i per preservar la llibertat de l’escola.

El món educatiu sortirà el 17-M al carrer per denunciar i combatre els atacs a la llengua i al model català d’escola.

La manifestació s’iniciarà a les 17h de la tarda, des de la cruïlla de Passeig de Gràcia amb Ronda de Sant Pere, i anirà fins al Passeig Lluís Companys on hi haurà un escenari on s’hi faran actuacions musicals i parlaments.

L’ANC, conjuntament amb desenes i desenes d’entitats, han organitzat una gran manifestació pel dia 17 de març per fer front als atacs que està rebent el sistema educatiu català i la llengua catalana, sota el lema “L’escola no té por”.

Els principals motius són:

El primer és per donar resposta col·lectiva a les acusacions recents i constants que reben molts docents d’adoctrinament i per delictes d’odi.

La segona és per aturar l’envestida que està rebent la llengua catalana, especialment en el marc del sistema educatiu català.

Omplim de verd Barcelona

Des dels organitzadors s’ha demanat que el proper 17 de març la gent que vingui a la manifestació ho faci amb peces de roba de color verd, per seguir la línia que van fer servir els docents de les illes Balears ara fa uns anys amb la seva lluita.

Per més informació consulta la pàgina web http://www.lescolanotepor.cat/

Llegiu el comunicat aquí

Mobilitzem-nos! No callarem. Volem pau, democràcia i respecte.

Aquesta entrada s'ha publicat en General, Manifestació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.