Eleccions al SN i al SL 2018: candidatures definitives al Secretariat Nacional i al Secretariat local de SBDxI

Les eleccions per a la renovació dels càrrecs del Secretariat Nacional i també per als secretariats de les assemblees territorials de l’ANC es faran el dissabte, 17 de març,  de les 10 del matí a les 2 del migdia, al nostre local (carrer de l’Illa, 1-3).

Per als qui us calgui fer el vot anticipat, ho podreu fer el dijous dia 15, d’11 a 1 del migdia, o bé el divendres 16, de 6 a 8 del vespre, al nostre local si prèviament ja ho heu fet saber a la junta electoral.

Els actes de la campanya tindran lloc aquesta setmana i estaran oberts per públic. Podeu consultar la llista de tots els actes aquí.

Per poder conèixer els candidats s’han organitzat actes perquè hi assisteixin els membres de ple dret de l’ANC. Al Vallès Occidental s’han previst aquests dos actes:

  • Dimarts 13 Terrassa a les 7 a l’Aula Magna del Centre Cultural (Rambla Ègara, 340)
  • Dimecres 14 Sabadell, a 2/4 de 8 al Centre Cívic de Cal Balsach (Carretera de Prats de Lluçanès, 2)

Es pot consultar el programa dels candidats al Secretariat Nacional aquí. També s’habilitarà espai on els socis podran fer preguntes als candidats.

Pel que fa a la renovació dels càrrecs del Secretariat local de Sabadell per la Independència, la Junta Electoral Local informa que les candidatures admeses definitivament són les següents:

Neus Alsina i Obiols per Coordinadora (CV Alsina)

Joan Ramon Tarré Carbonell per Secretari (CV Tarré)

Antoni Torra Soler per a Tresorer (CV Torra)

El moment històric del procés nacional que estem vivint fa que sigui molt important la participació de tots els associats.

Socis i sòcies, esteu convocats a exercir el vostre dret, voteu!

Aquesta entrada s'ha publicat en Eleccions SN i SL i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.