15 d’abril, primera GRAN manifestació Espai Democràcia i Convivència

L’Espai Democràcia i Convivència, del qual l’Assemblea Nacional Catalana és membre impulsor, ens convoca a la primera  gran manifestació a Barcelona el 15 d’abril a 2/4 d’1 del migdia  a la plaça Espanya, per clamar per la llibertat dels ostatges polítics i el retorn dels exiliats. La cita coincidirà amb els 6 mesos d’empresonament a Soto del Real del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i el fins fa poc president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez. El recorregut es dirigirà cap a l’avinguda Paral·lel.

La iniciativa contribueix a posar novament de manifest que a Catalunya hi ha una majoria social indiscutible i decidida en favor de la llibertat de les persones i dels pobles i en contra de la repressió.

Aquesta manifestació transversal vol batre rècords de participació. Sortim al carrer i clamem per la democràcia, la justícia, la dignitat, la llibertat dels ostatges i el retorn dels exiliats. Clamem pels valors de la República. Cridem que volem la República Catalana Ara.

Anem-hi de groc, amb la senyera, l’estelada, com vulguem, però ANEM-HI!

Ja hem venut tots els tiquets! Diumenge sortiran 6 autocars de Sabadell cap a la gran manifestació de Barcelona. Tot i que hagi variat l’hora de la convocatòria, mantenim l’hora de sortida per evitar confusions. Sortirem a 1/4 de 10 des de la plaça Marcet (c. Vilarrúbias).

 

 

Alerta, gent de Sabadell! Fixem punt de trobada a Barcelona. Quedem a les 11.30 h al voltant de l’ascensor exterior del CC Arenas.

NO HI POTS FALTAR!

Aquesta entrada s'ha publicat en Manifestació i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.