Participa i envia cartes als líders europeus. Campanya “Europe, make a move”

El dimecres 4 d’abril, al Teatre de Sarrià de Barcelona s’ha presentat la iniciativa “Europe, make a move”. L’impulsor de la iniciativa és l’Associació Catalana pels Drets Civils i hi participen entitats, entre les quals l’Assemblea Nacional Catalana, partits i mitjans de comunicació.

L’acció consisteix a enviar cartes a cinc líders europeus: Angela Merkel (Alemanya), Emmanuel Macron (França), Juha Sipila (Finlàndia), Lea Varadkar (Irlanda) i Antonio Costa (Portugal). L’objectiu és internacionalitzar la repressió de l’Estat espanyol i vulneració dels drets civils a Catalunya.

Us animem a enviar una carta a cadascun dels cinc líders europeus denunciant la repressió, la vulneració de drets civils a Catalunya i l’empresonament i l’exili dels polítics catalans.

Les cartes les pots descarregar des d’aquest enllaç, així com llegir la versió catalana des d’aquest altre enllaç. També les podràs trobar al nostre local del c. Illa, 3, de dilluns a divendres de 6 a 8 tarda i els dissabtes d’11 a 1 del migdia.

Un cop tinguis la carta impresa, firma-la, posa-hi el segell, el remitent i envia-la.

Traslladem-los un crit d’auxili de tots aquells que estem compromesos amb els valors democràtics i de defensa dels drets humans. No poden obviar el que està passant a Catalunya ni mirar cap a un altre costat.

Som-hi! Donem suport als ostatges polítics i als exiliats, ni ells ni les seves famílies mereixen tot el que estan patint!

Aquesta entrada s'ha publicat en Recull signatures i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.