Enviem cartes als presos i exiliats, també als europarlamentaris

Enviem cartes als presos, als exiliats i als mandataris europeus. Des del local us hi ajudem. Tenim les adreces de tots, i les cartes escrites per lliurar als líders europeus. Vine!

Per als presos rebre cartes és com una finestra oberta, com una alenada d’aire fresc, un raig de llum que els dona vida i els alimenta i encoratja. Tots ells són a la presó o a l’exili per mantenir el compromís, per lluitar per la República. Ajudem-los a mantenir-se connectats, donem-los força, ànims i suport.

Quan envieu les cartes al presos NO oblideu de posar el remitent! No envieu cartes amb objectes.

Enviem cartes als exiliats. Tot i que la seva situació no sigui tan dura com la dels presos, també els cal el nostre escalf. Animem-los a seguir amb la internacionalització del procés. Estan fent una tasca molt valuosa. No poder tornar a casa, veure la família i els amics amb normalitat, gaudir dels paisatges, de les olors, de l’entorn, també és molt dur.

I ara, també tenim una adreça en la que podrem adreçar-nos a Carles Puigdemont:

Carles Puigdemont Casamajó
Postfach 31 17 18
10654 Berlín

També podem escriure als liders europeus. L’acció consisteix a enviar cartes a: Angela Merkel (Alemanya), Emmanuel Macron (França), Juha Sipilä (Finlàndia), Leo Varadkar (Irlanda) i António Costa (Portugal). L’objectiu és que aquests destinataris coneguin de primera mà la repressió de l’Estat espanyol i la vulneració dels drets civils a Catalunya i fer que actuïn en conseqüència.

En aquesta publicació hi trobareu tota la informació.

Fins aquest moment ja hem enviat més de 170 cartes. Seguim!

Aquesta entrada s'ha publicat en General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.