No esteu sols. Us volem a casa. Acte de suport als presos polítics

Quan fa un mes just que Carme Forcadell està empresonada, al punt àlgid de la Diada de Sant Jordi, al bell mig de la ciutat, farem un acte de suport als nostres representants polítics presos i exiliats.

Els Castellers de Sabadell, familiars de Jordi Cuixart i de Carme Forcadell, Òmnium Cultural i Sabadell per la Independència-ANC us emplacem a les 8 del vespre, al Racó del Campanar per honorar els nostres companys que de manera exemplar, digna i pacífica lluiten per la llibertat de tot el nostre poble.

No esteu sols. El vostre sacrifici no és ni serà en va.                                                                         Farem la República!

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.