Un poble empresonat a Sabadell: ens doneu un cop de mà?

Un poble empresonat a Sabadell

Els dies  29 i 30 de juny i l’1 de juliol, diverses entitats de Sabadell portaran a la nostra ciutat l’acció Un poble empresonat. Aquesta acció, que ja s’ha dut a terme en altres poblacions de Catalunya, consisteix en la instal·lació de dues cel·les, una presó simbòlica, que són ocupades ininterrompudament les 24 hores del dia per persones voluntàries.

L’objectiu és posar de manifest, de manera totalment pacífica, el dèficit democràtic que es viu a l’Estat espanyol i la situació injusta, indigna i inhumana de privació de llibertats en què es troben els dirigents de les nostres entitats i els legítims representants del poble, empresonats o exiliats per complir el mandat de les urnes.

Al llarg de tres dies també es faran diverses activitats culturals al voltant de les cel·les: lectura de textos, recitals de poesia, teatre i concerts de petit format, i molts d’altres.

Si voleu participar-hi com a voluntaris, ja sigui dins les cel·les o col·laborant en tota l’organització i logística, ompliu aquest formulari. 

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, General, Un poble empresonat i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.