Agraïments i recull fotogràfic d’ UN POBLE EMPRESONAT a Sabadell

Els dies 29 i 30 de juny i 1 de juliol vam portar UN POBLE EMPRESONAT a Sabadell junt amb Òmnium Cultural Sabadell, Súmate i el CDR de Sabadell.

Durant aquests dies i gràcies a la col·laboració de molts companys i amics que van participar i portar a terme les diferents activitats vam viure i compartir grans experiències plegats. Vam gaudir d’activitats artístiques, culturals, populars, solidàries, musicals, tertúlies,…

Des d’aquí volem agrair infinitament l’entusiasme i feinada tant en la preparació com en el desenvolupament dels actes, seguiment de les cel·les, cura del mobiliari, organització, etc, del gran equip de voluntaris compromès abans i durant aquests dies.

També volem donar les gràcies molt especialment als familiars dels presos i preses, a les regidores i a l’alcalde que ens van acompanyar durant el SOPAR GROC. Ens van parlar de les dones valentes  empresonades i exiliades i, de com estan les seves famílies. Ens reiterem i conjurem per la seva alliberació. Els volem a cadascuna de les seves cases ben aviat.

No oblidem pas als comerciants i entitats que van fer diferents aportacions de productes per a la rifa solidària. Junts ens heu ajudat a fer caixa! Gràcies!

Sense totes i cadascunes de les persones implicades i compromeses res hauria estat possible. Sou tots molt grans, sou tots molt GROCS.

Gràcies a les aportacions fruit de les activitats, el SOPAR GROC i la rifa solidària, així com la recollida de donatius a les guardioles, es van arribar a recollir més de 5.000 euros que aniran a la Caixa de Solidaritat.

Orgull de ciutat, orgull de país. República és llibertat!

Us deixem un recull de fotografies que ens recorden molts actes que s’hi van celebrar. També agraïm la cessió de fotografies per part de diferents autors.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Concentració, Concert, Exposició, Manifest, Recull fotogràfic, Sopar, Un poble empresonat i etiquetada amb , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.