Anul·lat el cicle: Tota la vida lluitant pels teus drets i  ara te’ls deixes prendre? No hi renunciïs!

T’informem que hem hagut d’anul·lar el cicle de xerrades de juliol previst a molts barris de Sabadell per manca de voluntaris per a dur-lo a terme.

En concret Tota la vida lluitant pels teus drets i  ara te’ls deixes prendre? No hi renunciïs! anava dirigit a un públic refractari a les millores socials que significa aconseguir la República catalana. Encara quedaven 9 sessions aconduïdes per Paco Martínez, Xavier Ludevid, Jordi Millà, Pepe Ruiz, Chema Clavero i Eduardo Reyes, tots ells ponents de llarga experiència per parlar amb persones contràries al missatge de l’ANC.

La decisió ha estat dolorosa de prendre pel Secretariat Local de l’ANC però, la feina que suposa de dur amb èxit aquest cicle no estava assegurada.

Qualsevol activitat que proposem suposa tot un seguit de feina: dissenyar els actes, trobar i coordinar els ponents, fer-ne la difusió prèvia perquè la gent en conegui la convocatòria, muntar l’escenografia necessària  i, en aquest cas era primordial de trobar voluntaris per a encartellar i repartir els fulls volants informatius a cada barri de la ciutat.

A Sabadell per la Independència -ANC som uns 2.400 socis i simpatitzants. Entre tots, amb una mica de voluntat i de compromís personal podem fer molt per aconseguir la independència del país; motiu pel qual som socis d’aquesta entitat.

T’anunciem que els preparatius dels actes del 10 i 11 de setembre, i 1 d’octubre que tenim previstos que NO es podran fer si no som més gent per a fer-los possibles. Si pertanys a un dels grups de voluntaris i no estàs interessat a continuar-hi o tens una disponibilitat diferent a l’actual, fes-nos-ho saber per gestionar millor els grups. Si vols ser membre actiu escriu-nos a voluntaris@sbdxi.cat. Gràcies

Apel·lem al teu compromís amb la independència. Només junts podem i som forts. l’ANC no som res sense tu. La independència es treballa, ningú ens la regala! Els voluntaris sou imprescindibles. Ajudeu – nos a fer República! 

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, General, Xerrada. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.