Dissabte 21 de juliol, vine a l’acte #FreeForcadell a Sabadell

Un grup d’amics i companys de Carme Forcadell han posat en marxa la campanya #FreeForcadell per reclamar la seva llibertat. El primer acte serà el proper dissabte, 21 de juliol del 2018, a partir de les 7 del vespre a Sabadell.

L’acte estarà presentat i conduït per Anna Sahun, Joel Joan i Sarai Sarroca.

Consistirà en concerts, activitats i parlaments d’entitats i institucions. Gaudirem dels concerts de Gerard Quintana amb Josep Thió, Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba, Gossos, Titot, Mascarats. Les actuacions de Lu Rois amb Roc Casagran, Comediants, Mali Vanili, David Vila amb Gabriel Rufián, Sílvia Bel, els Castellers de Sabadell i Werens. Els parlaments del president del Parlament de Catalunya Roger Torrent, amb els exdiputats Anna Simó, Lluís Maria Corominas, Lluís Llach, Mireia Boya, Albano Dante Fachin. L’alcalde Maties Serracant, l’exalcalde Juli Fernàndez, els regidors i regidores Marisol Martínez, Ramon Vidal, Carles Rossinyol i les entitats Òmnium Sabadell, Sabadell per la Independència – ANC i l’Associació Catalana pels Drets Civils.

No hi podeu faltar! Veniu a donar suport a la Carme Forcadell. Mai farem prou. Que no se sentin sols.

Recordeu:

Dissabte, 21 de juliol de 2018
Plaça del Dr. Robert,  Sabadell (vegeu mapa)
Comença a partir de les 7 del vespre i preveiem que s’acabarà cap a la una de la nit.

#SabadellAmbForcadell #FreeForcadell #FreeTothom #FreeThemAll #NoEsteuSols

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Concert, Llibertat presos polítics, mobilització i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.