Divendres 17 d’agost. La vostra valentia, la seva vergonya!

Aquest divendres, 17 d’agost, l’ANC i ÒC ens criden a la concentració que tindrà lloc a la presó de Lledoners .

No s’anirà a la manifestació de Barcelona per manifestar el rebuig al rei d’Espanya. A Lledoners es farà un acte en homenatge a les víctimes dels atemptats i en agraïment als cossos d’emergències, als bombers i als Mossos que hi van participar a les hores posteriors.

Tots els qui hi voleu assistir ens trobarem al pàrquing del Vapor Turull, ben a prop del local, per sortir puntualment a les 5 de la tarda, així podrem facilitar l’assistència als companys que no tenen cotxe i, sortir en caravana des de Sabadell i, arribar puntualment a Lledoners a 2/4 de 7 de la tarda.

Com diu Elisenda Paluzie, “aquesta és la millor manera d’actuar el dia que es commemoren els atemptats de l’any passat malgrat l’assistència de Felip VI i el rebuig que sempre han demostrat les seves visites a Catalunya. Aquí hi ha uns protagonistes centrals que són els familiars de les víctimes. És molt dur i vénen aquí. I més essent estrangeres, tornant al lloc on es va produir tot. I això hem de posar-ho al centre tots, tots, també el govern de l’estat espanyol”.   Així, l’ANC descarta, doncs, “d’impulsar coses que interfereixin en l’acte de les víctimes”.

Esperem que aquest esdeveniment “mostri l’agraïment especial als cossos que van actuar”. “Els Mossos van portar l’operatiu antiterrorista i es dona la circumstància anormal que les dues persones que van ser felicitades per tot el món, Forn i Trapero, ara un està acusat de sedició i és molt greu, i el conseller d’Interior és a la presó.

Aquesta entrada ha esta publicada en Concentració, General, Llibertat presos polítics. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.