Ponts per la Llibertat. Dissabte 18 d’agost.

Per segon dissabte consecutiu ens adherim a la campanya Ponts per la Llibertat. 

L’objectiu és el d’organitzar una acció reivindicativa als ponts que travessen l’AP-7 durant els dissabtes 11, 18 i 25 d’agost i el dia 1 de setembre per tal de fer visible, especialment als turistes, els lemes reivindicatius a favor de la independència, la llibertat  i la República i en contra la repressió de l’estat espanyol. Es tracta de dur samarretes i llaços grocs, estelades i pancartes amb missatges en diferents idiomes.

Fem doncs una crida perquè hi vingueu tants com sigui possible. Si hi voleu participar feu-nos-ho saber a l’adreça de correu voluntaris@sbdxi.cat. Deixeu-nos les vostres dades i els dies que voleu venir. Així ens serà més fàcil d’organitzar-nos.

Ens trobarem a 2/4 de 10 del matí al pàrquing de l’estació de Sant Joan dels FGC, direcció Sabadell.

De casa vostra sortiu amb esmorzar, beguda (si cal dins de nevereta), samarreta groga (si pot ser), estelada (amb pal curt perquè el vent no la vincli), para-sol, crema protectora i barret. Del local de SBDxI-ANC agafarem pancartes, a part de les que podeu dur, i cinta groga per fer llaços.

L’acció acabarà cap els voltants de la 1 del migdia.

Mantenim encesa la brasa perquè prengui el foc.

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, General, Llibertat presos polítics. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.