Dissabte, 15 de setembre, a Sabadell, acte en suport a Carme Forcadell

Dissabte, 15 de setembre, Free Carme Forcadell, empresonada per donar veu a totes les veus.

En el marc de la campanya #FreeForcadell per reclamar la llibertat de qui va ser presidenta del Parlament de Catalunya i, també la de tots els presos i el retorn de les  persones exiliades, s’ha organitzat un acte que es farà el dissabte, 15 de setembre de 2018, a partir de les 5 de la tarda, a la plaça del Dr. Robert.

Aquest acte ja havia estat programat per al mes de juliol però es va haver de cancel·lar per previsió de pluja.

Comptarem amb les actuacions de diversos artistes i músics com Gerard Quintana, Animal, Elèctrica Dharma, Pau Alabajos, Gemma Humet, Titot, Mascarats, Elgio, Sílvia Comes, Lu Rois, Mali Vanili, La Belluga (animació infantil), David Vila  i  els Castellers de Sabadell.

L’acte estarà conduït pels actors Joel Joan i Anna Sahún, les comunicadores Sarai Sarroca i Clara Borrell i l’humorista sabadellenc Oriol Cruz.

Hi intervindran el president del Parlament, Roger Torrent; Gabriel Rufián; Lluís M. Corominas i Anna Simó; Lluís Llach, Mireia Boya i Albano Dante Fachín; el vicepresident d’Òmnium Cultural Marcel Mauri, i la membre dirigent de l’ANC Elisenda Romeu. També hi serà present l’alcalde de Sabadell, Matíes Serracant i els regidors Juli Fernàndez, Marisol Martínez, Ramon Vidal i Carles Rossinyol.

Participació ciutadana

  • Hi ha una iniciativa ciutadana que s’està autorganitzant, per fer en el marc d’aquest acte, una intervenció molt senzilla però potent, i necessiten ser molta gent. Si esteu interessats en participar-hi, es trobaran el dijous, 13 de setembre, a les 7 del vespre, al local del Consell de Joves (c. d’Emprius, 7).
  • També si voleu podeu col·laborar amb l’organització logística de l’acte: instal·lar escenari, servei d’ordre, etc… Només cal que ens ho feu saber al correu voluntaris@sbdxi.cat i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Us animem a incorporar-vos a aquesta iniciativa!

Recordeu:

  • Dissabte, 15 de setembre del 2018
  • Plaça del Dr Robert, Sabadell (vegeu mapa)
  • A partir de les 5 de la tarda

Entrada gratuïta

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.