Memorial Lluís Companys. 15, 17 i 18 d’octubre del 2018

El Memorial Lluís Companys a Sabadell és una plataforma constituïda l’any 2011 i formada per diverses entitats, associacions i partits polítics de la ciutat (vegeu-ne la relació aquí).

El seu objectiu és organitzar, cada any, actes per recordar i reivindicar la figura del president Companys i, a través seu, totes les persones que van ser víctimes del feixisme i van donar les seves vides en defensa de les nostres llibertats.

Us animem a participar al programa dels actes que hem organitzat per aquesta edició del Memorial Lluís Companys a Sabadell

Programa

  • Dilluns, 15 d’octubre, a les 7 del vespre: Acte institucional al monòlit dedicat a Lluís Companys a la masia de Can Rull. Més informació aquí.
  • Dimecres, 17 d’octubre, a les 7 del vespre: Visita guiada a l’antic Círcol Republicà Federal, Més informació aquí.
  • Dijous,18 d’octubre, a les 7 del vespre: Carme Ballester: més que la Sra. Companys, conferència a càrrec d’Oriol Dueñas, a la Biblioteca de Ponent. Més informació aquí.

I a més a més, la programació de tardor del Teatre Principal inclou l’obra Els darrers dies de la Catalunya republicana basada en l’obra d’Antoni Rovira i Virgili el dissabte, 17 de novembre a les 9 del vespre. Podeu trobar-ne més informació i comprar les entrades en aquest enllaç.

Us podeu baixar el cartell amb tot el programa del Memorial aquí.

Animem a totes les entitats de la ciutat, així com a tots els ciutadans, a sumar-se al Memorial Lluís Companys a Sabadell mitjançant el formulari que hi ha a l’apartat Adhesions d’aquest blog.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.