Un any després, seguim prenent partit. Homenatge a l’1 d’octubre

Diverses entitats de la ciutat de Sabadell organitzen, per al dissabte 22 de setembre, tot un seguit d’activitats per commemorar l’1 d’octubre de 2018 davant l’estació Can Feu | Gràcia d’FGC. 

Programa:

  • A 2/4 de 8 del vespre: intervencions de Txell BonetBernat PeguerolesMaties Serracant (alcalde de Sabadell) i representants d’Òmnium Cultural, l’ANC i els CDR.
  • A partir de 2/4 de 10: sopar solidari en benefici dels presos i de les persones represaliades pels fets de l’1 d’octubre. Els tiquets del sopar es poden comprar al local de SBDxI-ANC  (c. Illa, 3) i valen 10€.  Després de sopar, marató de concerts amb el mateix objectiu.

Ho organitzen: Casal Independentista i Popular de Sabadell Can Capablanca – Moviment Popular de Sabadell – Endavant – Amics i amigues de Jordi Cuixart – CDR Sabadell – Sabadell per la Independència-ANC

Hi col·labora: Òmnium Sabadell

Us podeu baixar el cartell de l’acte aquí.

Per una altra banda, el mateix dia 22, a les 12 del migdia i a les 5 de la tarda, a la Quartera (c. del comte Jofre, 30. Vegeu el mapa) hi haurà dos debats:

  • Conquerir sobiranies, l’únic camí cap a la plena independència.
  • Què fer com a esquerra independentista un any any després de l’1 d’octubre? Perspectives i reptes per als propers temps.

Aquests debats estan organitzats per Casal Independentista i Popular de Sabadell Can Capablanca, Moviment Popular de Sabadell i Endavant.

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.