23 de desembre, cap dona en l’oblit!

23 de desembre, cap dona en l’oblit!

Diumenge 23 de desembre, com cada dia 23, des del 23 de març,  ens trobarem per denunciar i rebutjar plegades la injustícia de la presó preventiva de la Presidenta del Parlament Carme Forcadell i la Consellera Dolors Bassa i reconèixer el seu protagonisme polític, dignitat i fermesa en la defensa dels drets i llibertats d’aquest país.  Potser el 23 de gener ja no les tindrem aquí.

Els actes polítics seran a les 12h del migdia a Puig de Les Basses i a Mas d’Enric.

A Mas d’Enric hi participarà l’Elisenda Paluzie, presidenta de l’ANC i  l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas, i les representants polítiques Laia Estrada, Montserrat Flores, Rosita Pertegaz i Teresa Pallarés, entre d’altres.

A Puig de Les Basses, Empar Moliner, Neus Matamala,  Mireia Boya (imputada 1-0), Jovent de La Forja  i DiàDona, entre d’altres.

A totes dues presons l’activitat d’aquest diumenge 23 de desembre començarà a les 10h del matí amb “La Volta Cap Dona en l’Oblit”  que també es farà a la presó de Lledoners, és una iniciativa de les comissions de les 3 presons.

Agraïm a tothom que vindrà de lluny a Mas d’Enric i Puig de Les Basses per compartir el seu escalf, Cantaires de Rubí, Vilamajor amb les seves bufandes grogues, del Pirineu, de l’Alforja…

Us hi esperem!

🅰📈©

Sectorial Dones ANC  Assemblea Nacional Catalana

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, General, Presos polítics. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.