||★|| Per què fem Primàries? Per què és important que t’hi inscriguis com a votant? (1)

Per què fem Primàries?
Per què és important que t’hi inscriguis com a votant? (1)

Primàries ha nascut amb dos objectius:

  • Anar units per guanyar i per complir el mandat democràtic de materialitzar la independència.
  • Canviar la cultura de la forma de fer política.

Ens centrem en el primer dels objectius.

La situació política actual i la repressió que vivim fa que tinguem una situació tant excepcional que és necessari que ens posicionem per una proposta regeneradora que obligui els partits a no repetir el seu statu quo.

Mitjançant Primàries Sabadell volem posar en valor el capital polític de la ciutadania i participar a les eleccions municipals de maig del 2019 de manera diferent.

Proposem que qui vulgui, tant si és representant d’un partit polític com si no n’és, que es pugui presentar a les llistes electorals municipals. A dia d’avui, a Sabadell, ja som 1.200 votants. Entre tots els votants, el dia 23 de febrer, s’elegirà la llista de Primàries Sabadell que es presentarà a les eleccions municipals. Aquells que vagin a aquesta llista hi van a guanyar i a completar la victòria de l’1 d’octubre perquè sabem que només hem triomfat quan els partits i la societat hem anat junts.

El més important és que hi hagi 947 alcaldes que, en el moment que es provoqui una situació similar a la del 3 d’octubre del 2017, tots estiguin diaposats a prémer el botó d’acord amb el Parlament de Catalunya.

Si els partits independentistes no se sumen per a materialitzar aquesta llista ens n’hauran d’explicar els motius. En aquest moment no s’hi val fer demagògia amb les polítiques socials perquè sense independència no són possibles ni hi ha camí per recórrer. Deixem-nos estar d’històries. Toca guanyar per concretar la victòria perquè la independència és possible i estem disposats a materialitzar-la.

Si els partits encara no veuen factible realitzar la independència és l’hora doncs d’entrar a les institucions catalanes totes les persones que sí que ho veuen possible i que hi estan disposades.

Primàries Catalunya i Primàries Sabadell són el mecanisme que facilitarà tenir una altra manera de fer política on no hi hagi impunitat si no es compleix el mandat que ha delegat la gent. No es pot faltar més a la democràcia i trencar la corretja de transmissió que transforma la voluntat popular en acció política.

Com a catalans volem marcar-nos els nostres propis horitzons sense que l’estat espanyol ens hi posi limitacions. Volem esdevenir una societat lliure i no una societat fracassada.

Company, companya,

Si hi estàs d’acord apuntat al projecte. Tens temps fins el 22 de febrer per inscriure’t com a votant i si t’animes a fer un pas endavant i comprometre’t com a candidat recorda que el termini s’acaba el dia 5 de febrer. En ambdós casos entra a primariescatalunya.cat 

Si vols més información segueix-nos a:

Aquesta entrada ha esta publicada en Argumentari, Article, General, Primàries. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.