Campanya de denúncia dels judicis. Llibertat presos polítics

Avui, 2 de febrer del 2019, juntament amb els companys d’Òmnium Sabadell, hem presentat a la premsa local (vegeu-ho aquí, i aquí) la campanya —que aviat engegarem amb un seguit d’accions— en suport als presos i de denúncia a aquesta farsa de judici.

🔸Visualitzem el judici. Instal·larem una carpa al Racó del Campanar els dimarts, dimecres i dijous de les 10 del matí fins a les 6 de la tarda aproximadament. Hi podrem seguir la retransmissió dels judicis. Podreu venir a seguir-los, a fer tertúlia i debat. Hi convidarem a advocats, periodistes, polítics…

🔸Caminades per la llibertat arreu de la ciutat. Per denunciar la injustícia dels judicis  i sensibilitzar la ciutadania. Les començarem el divendres dia 15 de febrer a les 7 tarda i es faran cada divendres a les 7 del vespre fins a mitjans de maig.

🔸Omplim finestres i balcons de denúncia. Us demanem que pengeu estelades, domassos i pancartes a finestres i balcons. Podreu venir-los a buscar a les seus d’Òmnium Sabadell i Sabadell x la Independència. Les pancartes les pots venir a encarregar al c. Illa, 3. Costen 25 € i fan 200 per 70 cm.

🔸Xerrades per parlar del procés i per ajudar-nos a entendre el judici, per donar-nos-en el seu parer i visió. Comencem amb:

  • ✅ Til Stegmann i Krystyna Schreiber, dilluns 4 de febrer a 2/4 de 8 al Casal Pere Quart.
  • ✅ Josep Costa, vicepresident del Parlament, dimarts dia 5 de febrer a 2/4 de 8 a l’auditori Pere Quart del c. de Lacy.

 

Surt al carrer. Denuncia la situació i siguem molts a fer-ho. Afegeix-te com a voluntari a la denúncia

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Acte, Caminada popular, General, Parades de carrer, Presentació campanya, Presos polítics, primavera 2019. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.