Acusem l’estat per aquests judicis ignominiosos. Vine amb nosaltres i denunciem-ho.

Vine i acusem l’estat per aquests judicis ignominiosos

L’Estat seguirà exercint la repressió però nosaltres erosionarem, encara més, la imatge malmesa que té. Això els fa mal. Això ens convé.

És  necessari perquè el que tenim a guanyar és molt més del que podríem perdre. Per això, el mateix dia que comencin els judicis, el 12 de febrer, engeguem la campanya contra la injustícia del judici i en suport als presos polítics amb un seguit d’actes i activitats al carrer i et necessitem.

Una de les activitats consisteix a muntar dues carpes al Racó del Campanar amb pantalla, estufa i xocolata calenta per seguir la retransmissió del judici per pantalla, a peu de carrer amb tothom que s’hi vulgui sumar. A més hi haurà altres sorpreses…

Necessitem:

▶ Gent amb cotxe, que pugui muntar les carpes els dimarts, dimecres o dijous.

  • Muntar a 2/4 de 10 del matí
  • Desmuntar-les a 2/4 de 7 de la tarda

▶ Gent que pugui quedar-se els dimarts, dimecres o dijous a vigilar l’equipament de dins les carpes a un dels torns següents:

  • De 10 a 2 del migdia.
  • De les 2 a les 4 de la tarda.
  • De les 4 fins a 2/4 de 7 del vespre.

Tu tries torn i dies! Què hi dius? Quins dies podem comptar amb tu?

Envia’ns un correu a voluntaris@sbdxi.cat dient-nos quins dies i torn pots venir a col·laborar. Deixa’ns el nom i el telèfon de contacte. I dissabte, 9 de febrer, t’esperem al local, a les 12 del migdia per organitzar-nos.

Junts ho farem possible. T’hi esperem!

Vine amb nosaltres, revolta’t i denunciem-ho!

Persistim. Guanyarem i serem independents.

Aquesta entrada ha esta publicada en Campanya denunciem els judicis, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.