“Què feu per aplicar el mandat de l’1 d’Octubre?”, dirigida al Govern i al Parlament.

Dilluns, 4 de febrer, hem iniciat una nova acció davant del Palau de la Generalitat que durarà 20 dies. Hi hem instal·lat una pancarta amb el següent missatge: “Què feu per aplicar el mandat de l’1 d’Octubre?”, dirigida al Govern i al Parlament.

Cada dia ens hi podreu trobar, de 9 a 21 h. L’acció és oberta a tothom, per això us animem a participar-hi i acostar-vos-hi una estona i ajudar els voluntaris de les territorials del Barcelonès que són els responsables de l’èxit d’aquesta acció. Els dies que hi hagi sessió parlamentària, també serem al Parlament de Catalunya.

El dia 28 de febrer a les 20 h, a més a més ens hi trobarem per fer el tancament de l’acció.

No pretenem anar en contra del Govern, sinó pressionar-lo, que és el que millor ha sabut fer l’Assemblea des que va néixer al 2012 i el que hem anat fent fins ara. Volem que Govern i Parlament facin accions i treballin #CapALaIndependència.

Patim un context de repressió política; el judici ho marcarà tot. Per això estem treballant en la campanya MakeaMove.cat, per denunciar aquesta farsa de judici i per explicar arreu que l’Estat espanyol està intentant convertir el dret a l’autodeterminació en un delicte amb un únic objectiu: reprimir el moviment independentista i que abandonem els nostres objectius polítics.

Per això, en paral·lel a la campanya de denúncia centrada en el judici, també seguim fent accions polítiques. El nostre objectiu segueix més vigent que mai: la independència. És per aquest motiu que li preguntem al Govern i el Parlament què fan en relació a la independència.

L’1-O vam votar i vam guanyar; el 21-D vam revalidar una majoria independentista, però no veiem que s’estigui fent res per implementar-ne el resultat o per preparar-nos per al proper embat. A l’Assemblea ho estem fent, però més enllà de la societat mobilitzada, cal que Govern i Parlament es posin les piles.

La independència depèn de nosaltres. No vindrà ningú a ajudar-nos. No hi haurà solucions màgiques. Depèn bàsicament de tots: Govern, Parlament i poble mobilitzat.

Aquesta entrada ha esta publicada en Concentració, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.