Dijous 21 de febrer. Vaga General. Aturem-ho tot! L’autodeterminació no és un delicte!

Dijous 21 de febrer.
Vaga General.
Aturem-ho tot! L’autodeterminació no és un delicte!

Suma’t a la vaga.
Mobilitza’t
No consumeixis

Les entitats sobiranistes de la societat civil i els partits polítics ens sumem a la Vaga General que, en defensa dels drets socials i laborals, ha convocat la Intersindical – CSC amb el suport de la USTEC, el SEPC, les ADIC i les Universitats per la República entre d’altres.

T’hi esperem:

  • A les 6 del matí: al Mur de la llibertat. Davant de l’estació de Can Feu-Gràcia dels FGC. Ens trobem a esmorzar.
  • A 2/4 de 7 del matí: anem d’excursió. Vine ben abrigat i no et deixis l’armilla reflectant
  • A les 12 del migdia: fem manifestació des dels jutjats de l’avinguda Francesc Macià fins al Racó del Campanar (passant per Pi i Margall i la plaça de la Creu Alta).

President Quim Torra: “Tornem a somriure. Jo, arran de la manifestació d’ahir (16 de febrer), he esborrat la paraula ‘endarrere’. Ja no s’hi val a anar endarrere, esborrem aquesta paraula i llencem-la.” 

Anna Masip, sindicalista: Sense drets no hi ha llibertat per a ningú, i per això hem convocat vaga general . Estem farts de l’empobriment general, la precarització, un salari mínim que cal adequar i les pensions insuficients . També ha cridat a mobilitzar-se davant l’ofensiva generalitzada de la dreta més reaccionària, demòfoba i lliberticida . Per una república de les treballadores i els treballadors, el 21 de febrer, vaga general .

Ramon Font, sindicalista: “Ens han acusat d’adoctrinament, però tots sabem que el que volen és que adoctrinem de la manera que ells volen . S’han volgut carregar la immersió lingüística i s’ha volgut impedir per la via judicial que a les aules es parlés del que va passar l’1-O”. El que vol l’Estat és que els mestres ens autocensurem . Hi ha motius de sobra perquè el 21 de febrer deixem les aules buides i omplim els carrers!

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Vaga. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.