El 14 de març, parlem de democràcia i llibertat a Sabadell

En el marc de les activitats que estem duent a terme a Sabadell en col·laboració amb els nostres companys d’Òmnium Sabadell per tal d’explicar els judicis a la ciutadania i contrarrestar la desinformació, el dijous 14 de març fem un acte als barris de Gràcia i Can Feu de Sabadell, que precedirà la Caminada per la llibertat que s’hi farà el divendres 15 de març.

Es tracta d’una tertúlia que farem a La Quartera (c. del comte Jofre, 30; vegeu mapa) en la qual participaran Eva Pous (Casal Independentista i Popular de Sabadell), Neus Alsina(Sabadell per la Independència-ANC) i Teresa Mira (Òmnium Sabadell). Moderarà l’acte Jordi Carbonell, membre de la Junta d’Òmnium Sabadell. Les tres entitats parlaran, de manera distesa i amb el públic, del judici des de diferents perspectives i punts de vista, com també de la situació política actual.

OrganitzacióCan Capablanca – Casal Independentista i Popular de Sabadell — Òmnium Sabadell — Sabadell per la Independència – ANC

Aquesta entrada s'ha publicat en Acte, Argumentari, General, Xerrada i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.