VII Assemblea General de l’Assemblea Nacional Catalana que tindrà lloc el 5 de maig, a Tarragona,

Ja s’ha convocat la VII Assemblea General de l’Assemblea Nacional Catalana que tindrà lloc el 5 de maig, a Tarragona,concretament al Tarraco Arena Plaça, a les 9.30 h.

Podran votar totes les persones que siguin membres de ple dret i estiguin al corrent de pagament a la data 31 de març de 2019. Podeu verificar si esteu inscrits com a membre de ple dret en aquest enllaç: anc.si/cens.

Davant de qualsevol incidència, envieu un correu a cens@assemblea.cat indicant-hi el nom, els cognoms, el NIF, el correu i el telèfon de contacte de la persona que té la incidència.

Us recordem que en el cas de ser unitat familiar cada membre de la família ha de consultar individualment si és membre de ple dret.

El Reglament de l’Assemblea General 2019 juntament amb tots els documents necessaris per a la celebració de l’Assemblea General, ponència del Full de Ruta 2019-2020, ponència d’Estatuts i ponència del Reglament de Règim Intern, així com un document resum dels canvis proposats per la ponència, es poden consultar en aquests enllaços:

Ponència Estatuts

Ponència Full de Ruta 2019-2020

Ponència Reglament Règim Intern

Resum canvis ponència

Reglament Assemblea General 2019

Fins al 7 d’abril, les assemblees territorials i les assemblees exteriors convocaran assemblees generals per promoure el debat de les ponències d’actualització dels documents.

Més endavant es demanarà una preinscripció per facilitar els aspectes organitzatius; no és obligatòria però sí recomanable per facilitar l’organització de l’Assemblea General. La preinscripció estarà oberta del 7 al 20 d’abril, ambdós inclosos.

Per a qualsevol dubte podeu escriure al correu coag@assemblea.cat.

Treballem #CapALaIndependència

Aquesta entrada ha esta publicada en AGO, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.